Even voorstellen: Karim

Met trots presenteren wij Kirobantos, maar beter bekend als Karim!

Karim komt van manege Zutphen en behoorde in 2009 tot de eerste lichting manege paarden die Irene Dijkhuizen aankocht. Via een kennis van de bereden politie namen de eigenaren contact op met Irene en boden hem te koop aan.

Zijn originele naam is Kirobantos, maar zijn roepnaam is Karim. Karim was 17 toen hij dus bij de manege terrecht kwam. Zijn africhtingsniveau was M2 en elk jaar met Prinsjesdag reed hij mee met de bereden politie als eerste paard achter de Gouden koets!

Doordat hij elk jaar de trainingen op t strand met de bereden politie meedeed was hij een bomproef paard voor de manege. Karim was een heel allround manegepaard, altijd voorwaarts, nooit bokken, staken of steigeren. Ontzettend makkelijk in de omgang met mens en andere paarden. Hij hield van dressuur, springen, obstakeltraining en buitenritten. Na ruim 8 jaar trouwe dienst in de manege heeft hij t verdiend om als 25 jarige van zijn pensioen te gaan genieten. En wij hopen dat wij hem die nog vels jaren mogen bieden!

Wilt u Karim of een van de andere oudjes steunen? Dat kan al vanaf 2,50 per maand. Zo helpt u ons om deze dieren een geweldige oude dag te kunnen geven.