Glutenvrije Pasta met Pesto en Geroosterde Groenten

Ingrediënten:

  • 250g glutenvrije pasta (bijv. penne of spaghetti)
  • 1 courgette, in plakjes
  • 1 rode paprika, in stukjes
  • 200g cherrytomaten, gehalveerd
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Zout en peper
  • 3 eetlepels pesto (zelfgemaakt of uit de winkel)
  • Parmezaanse kaas (optioneel)

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Meng de courgette, paprika en tomaten met olijfolie, zout en peper en verspreid ze op een bakplaat.
  3. Rooster de groenten in de oven voor ongeveer 20 minuten, of totdat ze zacht en licht gekarameliseerd zijn.
  4. Kook de glutenvrije pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Meng de gekookte pasta met de pesto en voeg de geroosterde groenten toe.
  6. Serveer met wat Parmezaanse kaas erover, als je wilt.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *