Glutenvrije Groente Omelet

Ingrediënten:

  • 3 eieren
  • 1/2 paprika, in stukjes
  • 1/2 ui, gesnipperd
  • 1/4 courgette, in blokjes
  • Een handvol spinazie
  • Zout en peper naar smaak
  • Olijfolie (om in te bakken)

Bereiding:

  1. Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
  2. Bak de ui, paprika en courgette 5-7 minuten totdat ze zacht zijn.
  3. Voeg de spinazie toe en bak deze nog 1-2 minuten mee totdat het slinkt.
  4. Klop de eieren in een kom, voeg zout en peper toe en giet het over de groenten in de pan.
  5. Bak de omelet 3-4 minuten aan de ene kant en draai hem om om de andere kant gaar te maken.
  6. Serveer warm met wat kruiden naar keuze.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *