Glutenvrije Bananenpannenkoeken

Ingrediënten:

  • 2 rijpe bananen
  • 2 eieren
  • 1/2 theelepel bakpoeder (glutenvrij)
  • Een snufje kaneel
  • Kokosolie (om in te bakken)

Bereiding:

  1. Prak de bananen in een kom tot een gladde puree.
  2. Klop de eieren erdoor en voeg het bakpoeder en de kaneel toe.
  3. Verhit een beetje kokosolie in een pan op middelhoog vuur.
  4. Schep kleine hoeveelheden van het beslag in de pan en bak de pannenkoeken 2-3 minuten aan elke kant totdat ze goudbruin zijn.
  5. Serveer met vers fruit, noten of een beetje ahornsiroop.

Deze recepten zijn snel, voedzaam en perfect voor een glutenvrije week! Wat denk je, klinkt dit goed?

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *